Θεραπεία Υαλουρονικού

Είναι μια μη χειρουργική πλαστική αιδοίων χειλέων με υαλουρονικό όπου το ενέσιμο προιόν χρησιμοποιείται για να προσθέσει όγκο στα μεγάλα αιδοίου χείλη. Είναι υαλουρονικό συνδιασμένο με αντιοξειδωτικό (μενιτόλη) και έχει ώς αποτέλεσμα την μείωση των παρενεργειών του υαλουρονικού όπως ή ερυθρότητα – οίδημα καθώς και στον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονών. Συμβάλει δε στην ενυδάτωση των επεξεργασμένων ιστών.

Ανάλογα με την ηλικία τη κάθε γυναίκας παρατηρούμε χαλάρωση σε πολλά σημεία του σώματό της, έτσι παρατηρούμε χαλάρωση και πτώση των αιδοίων χειλέων καθώς και απώλεια όγκου αυτών. Οι αλλαγές στην περιοχή αυτή μπορούν να συνδιαστούνε με το τοκετό και την εμμηνόπαυση. Κατά την εμμηνόπαυση γίνεται λόγω πτώση των οιστρογόνων και συνήθως παρατηρήται ξηρότητα, απώλεια ελαστικότητας και χαλάρωσης του κόλπου. Με ενέσιμη τοποθέτηση υαλουρονικού αναζωογονούνται τα μεγάλα αιδοίου χείλη και βελτιώνεται η ξηρότητα του κόλπου. Η θεραπεία (θεραπευτικό αποτέλεσμα) διαρκεί από 6 μήνες εώς 1-2 χρόνια.

Ελάχιστες και σε μικρό ποσοστό είναι οι ανεπιθύμητες ενέργεις που έχουνε αναφερθεί και είναι παροδικές:ερύθημα,οίδημα (πρήξιμο), πόνο, κνησμό,αποχρωματισμός ή ευαισθησία στην περιοχή.

Το κόστος της θεραπείας αυτής ανέρχεται στο ποσό των 225 ευρώ ανά σύριγγα. Ανάλογα την ηλικία (πέρι- εμμηνοπαυσιακές γυναίκες – μέτα-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες) χρησιμοποιούμε το ανάλογο ενέσιμο .